Ons gezondheidsprogramma helpt bedrijven groeien

Onze missie

Bedrijven varen wel bij gezonde medewerkers.
Wij helpen ondernemingen om een gezonde levensstijl te promoten, op en naast de werkvloer.
Om hun medewerkers te inspireren en uit te dagen.
Om samen hun schouders te zetten onder een gezond bedrijf dat groeit.

Het team

Na meer dan 9 jaar actief te zijn geweest in de fitnesssector, richtte  Hans in 2011 zijn eigen beweeg- en vitaliteitsstudio op. Training en coaching van particulieren, ondernemers en bedrijven is zijn dagdagelijkse business. Hij weet als geen ander met welke uitdagingen ondernemers en ondernemingen te maken krijgen. Hans is momenteel de enige BovV-geregistreerde Belgische vitaliteitscoach en is gespecialiseerd in vitaliteitsmanagement.

Dorien heeft de passie voor sport en gezonde voeding met de paplepel binnengekregen. In de managementfuncties die ze de voorbij jaren bekleedde, heeft ze ups en downs van een veeleisende job zelf van heel dichtbij kunnen ervaren. Zo kwam ze op het idee voor Uppley. Gezonde voeding, beweging en betrokkenheid zijn van cruciaal belang om goed te presteren, maar veel bedrijven zijn zich hier nog te weinig van bewust. Dorien wil zo veel mogelijk organisaties inspireren en motiveren om te investeren in gezonde werknemers.

Fréderic motiveerde en inspireerde als duizenden mensen om gezond(er), energiek(er) en dus fit(ter) door het leven te gaan. Als oprichter van WordFit is hij al meer dan acht jaar actief in het coachen van mensen, zowel in real life als via online trajecten. Fré is bachelor Lichamelijke Opvoeding en schoolde zich nadien bij over alle verschillende aspecten van gezondheidsprogramma’s binnen bedrijven. Hij tekent onze programma’s uit, en maakt je bedrijf en je medewerkers stap voor stap gezonder.

Lara is diëtiste, gespecialiseerd in sportvoeding en intuïtief eten.

Sport, voeding en gezondheid zijn al van jongs af aan haar passie. Haar keuze voor de Master gezondheidsbevordering was dan ook snel gemaakt. Ze heeft al verschillende jaren ervaring in  het uittekenen van bedrijfstrajecten rond preventie en gezondheid. Als leidinggevende heeft ze o.a. een welzijns-en een gezondheidsprogramma uitgestippeld voor Bond Moyson Oost-Vlaanderen.

Jef is vermoeidheidsexpert en auteur van het boek ‘Rusten is het nieuwe sporten”. Hij is gewezen topsporter/sportkinesist en vanuit die achtergrond groeide hij door tot expert op het vlak van vermoeidheid. Jef adviseert al meer dan 15 jaar over de impact van stressoren op het lichaam en over de dynamiek tussen rust en werkprestaties. Zijn tips en advies zorgen ervoor dat de levenskwaliteit, energieniveaus en gezondheid van je werknemers gegarandeerd omhoog gaan.

Zin om ons team te versterken?

Onze aanpak

Wij creëren dynamische en boeiende programma’s die
mensen inspireren om gezondere keuzes te maken
op een gemakkelijke en leuke manier.
Wij gebruiken verschillende motivatietechnieken,
zoals online challenges, groepsuitdagingen, workshops
maar ook gepersonaliseerde begeleiding en feedback.
Het programma is telkens afgestemd op noden van de
organisatie.

Onze visie

Het succes van een gezondheidsprogramma staat of valt met de betrokkenheid van de werknemers. Ze moeten geen gezonde, actieve levensstijl aannemen omdat hun baas hen dat beveelt. Nee, ze moeten er in de allereerste plaats zélf tegenaan willen gaan. We gaan dan ook voor engagement binnen de hele organisatie, over alle afdelingen heen. Met persoonlijke uitdagingen, maar ook met workshops en challenges waar medewerkers en teams elkaar kunnen aftroeven. Nooit echt competitief, altijd met een kleine hoek af. Het moet plezant blijven.
Het is niet de bedoeling dat alle medewerkers morgen samen een marathon lopen of de Ronde van Frankrijk rijden. Wij geloven in kleine doelen stellen. De allerbelangrijkste stap is de eerste.
Eenmaal je organisatie op gang is getrokken, is er geen stoppen meer aan.

Waarden die ons definiëren.

Positiviteit

Waarden die ons definiëren.

Creativiteit

Waarden die ons definiëren.

Betrokkenheid

Waarden die ons definiëren.

Kwaliteit

Waarden die ons definiëren.

Plezier

Waarden die ons definiëren.

Energie

Waarden die ons definiëren.

Verandering

Get connected

+32470641412
Meirbrug 1, Bus 5 -60
2000 Antwerpen

Openingsuren
maandag- vrijdag
9u.-18u.
info@uppley.eu