Mission statement Uppley

Mens sana in corpore sano, wisten de Romeinen al. Een gezonde geest in een gezond lichaam. In een spreekwoord dat al bijna tweeduizend jaar meegaat, moét wel een stevige grond van waarheid zitten. Maar met dat gezond lichaam durft het al eens mislopen. De hele dag stilzitten. ’s Avonds moe thuiskomen. Druk, druk, druk!

Met Uppley willen we daar verandering in brengen. We willen bedrijven helpen om hun medewerkers in beweging te krijgen. Op een leuke, laagdrempelige manier. Zonder dat ze er heel hun leven voor moeten omgooien.

Gezonde medewerkers zorgen voor gezonde bedrijven, dat is ons uitgangspunt. Bedrijven worden steeds vaker geconfronteerd met stress, met burn-outs, met bore-outs. Tegelijkertijd zitten ze in een war for talent, waar ze keihard moeten vechten voor verse krachten. Ons gezondheidsprogramma helpt bedrijven om medewerkers aan boord te houden, en om nieuwe medewerkers over de streep te trekken.

Ons gezondheidsprogramma helpt bedrijven groeien. 

Onze visie

Het succes van een gezondheidsprogramma staat of valt met de betrokkenheid van de werknemers. Ze moeten geen gezonde, actieve levensstijl aannemen omdat hun baas hen dat beveelt. Nee, ze moeten er in de allereerste plaats zélf tegenaan willen gaan. We gaan dan ook voor engagement binnen de hele organisatie, over alle afdelingen heen. Met persoonlijke uitdagingen, maar ook met workshops en challenges waar medewerkers en teams elkaar kunnen aftroeven. Nooit echt competitief, altijd met een kleine hoek af. Het moet plezant blijven.

Het is niet de bedoeling dat alle medewerkers morgen samen een marathon lopen of de Ronde van Frankrijk rijden. Wij geloven in kleine doelen stellen. De allerbelangrijkste stap is de eerste. Eenmaal je organisatie op gang is getrokken, is er geen stoppen meer aan.

Onze aanpak

Wij creëren dynamische gezondheidsprogramma’s voor bedrijven. We moedigen je medewerkers aan om vaker te bewegen en gezondere keuzes te maken. Met online challenges, met workshops en groepsuitdagingen om de teamspirit aan te zwengelen, met persoonlijke begeleiding en feedback op maat van elk teamlid. Gemakkelijk én fun, en volledig in lijn met de noden en doelstellingen van je bedrijf.

Waarden die ons definiëren:  

  1. Positief: we willen een positieve impact hebben op bedrijven én hun medewerkers
  2. Creatief: we gaan telkens op zoek naar nieuwe, verrassende en creatieve manieren om een gezonde levensstijl mogelijk te maken
  3. Betrokken: we betrekken medewerkers en afdelingen over je hele organisatie heen om van het gezondheidsprogramma een succes te maken
  4. Kwaliteit: al onze uitdagingen, workshops, persoonlijke begeleiding,… zijn gebaseerd op wetenschappelijke inzichten
  5. Plezier: we zijn er rotsvast van overtuigd dat je medewerkers een actieve, gezonde levensstijl alleen maar volhouden als we het ook fun maken
  6. Energie: we zijn zelf een jonge, dynamische onderneming en we willen onze eigen energie overbrengen op onze klanten
  7. Verandering: we stellen ons niet tevreden met snelle succesjes of cosmetische ingrepen, we willen bedrijven – via hun medewerkers – echt helpen veranderen