Ontdek ons aanbod

We gaan voor een duurzame impact op bedrijven en hun medewerkers

Ontdek ons aanbod

Online platform

Een gezonde, actieve levensstijl adopteer je niet van vandaag op morgen. Dat vraagt een beetje geduld en nog meer doorzettingsvermogen. We stellen ons niet tevreden met een paar quick wins, het team legt de lat hoog en we gaan voor een duurzame impact op bedrijven en hun medewerkers. We besteden aandacht aan 4 pijlers: mindset , voeding, bewegen en rust. Vier pijlers voor een actieve, gezonde levensstijl, die hand in hand gaan

Ons online platform is de spil van ons gezondheidsprogramma.

Hier doe je inspiratie op, hier daag je jezelf en je collega’s uit, hier hou je je inspanningen en je vorderingen bij. Het platform heeft verschillende motivatietechnieken om het jaarprogramma een stevige boost te geven :

pijl opsomming leuke groepsuitdagingen met collega’s
pijl opsomming onderlinge competities
pijl opsomming online community
pijl opsomming persoonlijke uitdagingen
pijl opsomming personal coaching
pijl opsomming event planner

Be connected

Wij maken het eenvoudig voor je. Je kan de fitnesstrackers of gezondheidsapps die je nu al gebruikt gemakkelijk connecteren met ons platform.
Inloggen kan even vlot via je smartphone, je tablet, of je computer.

Ons hele programma is uiteraard “GDPR-proof”: je data zijn veilig bij ons.

Groepsuitdagingen

Een quiz over gezonde voeding, een wedstrijd met de andere departementen om te kijken wie het meeste stappen verzet, of wie doet de meeste squats..…: wij zorgen voor leuke uitdagingen rond voeding, beweging, rust en mindset. Geen ingewikkelde opdrachten die je beu bent nog voor je ze tot een goed einde brengt, maar korte en laagdrempelige uitdagingen. Allemaal uitdagingen die je bijna ongemerkt helpen om van je gezondere keuzes een dagdagelijkse gewoonte te maken. Je persoonlijke uitdagingen kies je natuurlijk zelf. Jij weet tenslotte het best waar je nood aan hebt en hoe hoog je de lat wil leggen voor jezelf.

Zichtbare resultaten

Je krijgt een persoonlijke fitheidscore. Je krijgt real time inzicht in je gezondheid en je welzijn. Voortgangsbalken tonen de stappen die je zet, en motiveren je om je vooropgestelde doelen te bereiken. We kunnen doelen ook koppelen aan beloningen: een bijdrage aan een goed doel, een waardebon,… Een extra duwtje in de rug.

Bouw samen aan een toekomst

Ons gezondheidsprogramma heeft een positief, bindend effect
We zorgen ervoor dat iedereen zich in dezelfde richting ‘beweegt’, zoals een zwerm spreeuwen of een school vissen. Zoals een hechte community.
In een organisatie waar alle neuzen in dezelfde richting wijzen en alle medewerkers zich achter hetzelfde doel scharen, gebeuren grootse dingen!

Meer te weten komen over ons platform?

Activiteiten

Bootcamps, gezamenlijke loopsessie, outdoor-training ,… bewegen is vaak leuker in groep. Je stuwt elkaar vooruit, je laat je meeslepen door het enthousiasme van de collega’s, je ziet samen af. Daarom zorgen wij, naast persoonlijke uitdagingen, ook voor leuke groepsactiviteiten. We kunnen grotere groepen medewerkers begeleiden. Ideaal voor de teamspirit!

Geen ingewikkelde of moeilijke activiteiten, maar korte en laagdrempelige uitdagingen. Allemaal activiteiten die je inspireren en motiveren om van je gezondere keuzes een dagdagelijkse gewoonte te maken.

Ook zin in een energieke activiteit?

Workshops

‘Hoe slecht is zitten?’ (is het echt het nieuwe roken, zoals je steeds vaker leest en hoort?) ‘Afvallen of gezond eten?’of ‘Hoe omgaan met stress?” In onze interactieve workshops voor groepen van 5 tot 30 medewerkers informeren we de deelnemers, en geven we hen concrete tips en tricks mee om zelf mee aan de slag te gaan.

We besteden aandacht aan 4 pijlers: mindset , voeding, bewegen en rust. Vier pijlers voor een actieve, gezonde levensstijl, die hand in hand gaan

Ambassadeurs-traject

Met dit ambassadeurstraject willen we de betrokkenheid binnen de organisatie verhogen. In drie workshops gaan we samen met de ambassadeurs – mensen op alle niveaus, over afdelingen heen – het jaarprogramma finetunen en er een zo groot mogelijk draagvlak voor creëren.

Een workshop in je onderneming?

Stappenplan / onze aanpak

Wij stelden een 6-stappenplan op voor gezonde medewerkers en gezonde bedrijven.
Bij elke stap werken we nauw samen met de verantwoordelijken én de medewerkers van je bedrijf.
Hoe groter de betrokkenheid, hoe groter het succes!

 • 1. Kennismaking

  Tijdens een gesprek bespreken we samen de doelstelling van het bedrijf.
  Rekening houdend met jullie missie, visie en waarden.
  Wat is belangrijk voor jullie? Waar liggen de noden?
  Welke initiatieven zijn vandaag al aanwezig m.b.t. gezondheid?

 • 2. Companyscan

  In een company scan analyseren we de huidige gezondheidssituatie van je bedrijf en je medewerkers. Dit doen we aan de hand van een survey, interviews met medewerkers en de inventarisatie van de werkzaamheden. Hierna krijg je van ons een rapport met aanbevelingen.

 • 3. Jaarprogramma

  Op basis van de kennismaking en de resultaten van de company scan stellen we, in overleg met het management, een jaarprogramma op. In dit programma kunnen we de lopende initiatieven op vlak van gezondheid gewoon meenemen.

 • 4. Ambassadeurs Traject

  Met dit ambassadeurstraject willen we de betrokkenheid binnen de organisatie verhogen. In drie workshops gaan we samen met de ambassadeurs – mensen op alle niveaus, over afdelingen heen – het jaarprogramma finetunen en er een zo groot mogelijk draagvlak voor creëren.

 • 5. Kick-off

  We communiceren naar alle medewerkers binnen het bedrijf over het jaarprogramma, de activiteiten die er deel van uitmaken én de doelstellingen. We willen hen niet alleen informeren, maar ook meteen engageren voor het gezondheidsprogramma. Dat kan aan de hand van een interne communicatie, maar een heus event of een andere creatieve lancering – een echte big bang – zal van meet af aan voor een nog groter enthousiasme zorgen.

  Daarna zijn we vertrokken! We gaan nu effectief van start met het jaarprogramma. We rollen stap voor stap de online challenges, de bootcamps, de workshops, de infosessies,… uit.

 • 6. Evaluatie

  1. Het hele jaar door geven we updates over de deelname aan het gezondheidsprogramma, over de meest succesvolle onderdelen ervan en natuurlijk over de algemene gezondheidstoestand van het bedrijf, .
  2. Na drie maanden hebben we een eerste persoonlijk feedbackgesprek over de vooruitgang en de resultaten van het programma. We kunnen eventueel de volgende fases aanpassen.
  3. Op het einde van het jaarprogramma voorzien we een afsluitend rapport

  Gezonde, happy medewerkers
  We gaan voor niets minder!

Get connected

+32470641412
Meirbrug 1, Bus 5 -60
2000 Antwerpen

Openingsuren
maandag- vrijdag
9u.-18u.
info@uppley.eu